Giveaways för företag

Giveaways är en kraftfull marknadsföringsstrategi för företag i alla branscher. Genom att ge bort en gåva med företagslogotyp skapar du en positiv upplevelse för kunden samtidigt som du ökar varumärkeskännedomen. Hos oss hittar du ett brett utbud av populära och uppskattade giveaways med tryck, såsom solglasögon, läppcerat, reklamgodis, reflexer och isskrapor.

Vårt sortiment av giveaways med tryck är brett och till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder även specialanpassade lösningar för att uppfylla ditt företags unika behov. Kontakta oss idag för att diskutera dina krav och få en offert på giveaways med din företagslogotyp.

Aqua Transparent

Från 11,00 kr
Grön
Gul
Vit
Blå
Orange
Röd

Blenda Läppcerat

Från 5,20 kr
Gul
Svart
Vit
Blå
Limegrön
+4
Ljusblå
Orange
Röd
Rosa

Böda Solid

Från 16,00 kr
Blå
Navy
Orange
Röd

Bondi

Från 9,50 kr
Grön
Gul
Vit
Blå
Orange
Röd

Borg

Från 46,00 kr
Gul
Svart
Blå
Orange
Röd
Rosa

Emma Bambu

Från 13,50 kr
Beige
Grön
Gul
Svart
Vit
+4
Ljusblå
Orange
Röd
Rosa

Frigge Läppbalsam

Från 14,00 kr
Silver
Svart
Vit

Grace Transparent

Från 16,00 kr
Grön
Gul
Blå
Orange
Röd

Hittar du inte det du söker?
Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss!

031 792 44 44

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Solglasögon

Solglasögon med företagslogotyp är en av våra mest populära giveaways. De är inte bara användbara under sommarmånaderna, utan även under året som skydd mot starkt ljus och UV-strålar. Vi erbjuder solglasögon i olika modeller, storlekar och färger, så att du kan välja det som passar ditt företags behov.

Läppcerat och Lypsyl

Läppcerat, även kallat Lypsyl, med tryck är en annan uppskattad giveaway. Våra läppcerat är tillverkade av naturliga ingredienser för att ge bästa möjliga resultat. De kommer i olika utförande och färger och är en perfekt giveaway för både män och kvinnor. 

Reklamgodis och karameller

Reklamgodis med tryck  är en klassiker bland giveaways. Det är en läcker och söt gåva som är uppskattad av de flesta. Vi har ett brett utbud av godis att välja mellan, inklusive choklad, karameller och lakrits. Vi erbjuder reklamgodis med tryck från kända varumärke som Marabou och Digsnacks. Vi kan även ta fram skräddarsydda automater som är perfekt att ställa i reception.

Reflexer / SlapWrap

Refkexer är en användbar och uppskattad giveaway. Reflexer ökar säkerheten för cyklister, joggare och fotgängare under mörka vintermånader. Vi har ett brett utbud av reflexer att välja mellan, inklusive klistermärken, armband och nyckelringar. 

Isskrapor

Isskrapor med tryck är en praktisk gåva som passar perfekt under vintermånaderna. Våra isskrapor är tillverkade av högkvalitativ plast och kommer i olika färger och storlekar. Isskrapor är en produkt som man kanske inte tänker på varje dag men när de kalla månaderna drar över oss så är man väldigt glad att den ligger där i bilen.

Ballonger

Är det dags för lansering, kickoff eller fira årets framgångar? Då är ballonger med tryck en av produkterna du ska skriva ner först på inköpslistan. Ballonger skapar automatiskt en festlig stämning samtidigt som det blir en exklusiv känsla med ert tryck.