En fullservicebyrå inom profil- och produktreklam.

Personlig service

Hos oss är service en stor del av vårt erbjudande. Som kund ska du känna dig trygg med att beställa dina profilprodukter hos oss. Du har alltid en personlig kontakt som hjälper dig från idé till färdig produkt.

Hållbarhet

Vi har en skyldighet att göra vad vi kan för att minska vår miljöpåverkan. För vår del innebär det att våra produkter är producerade efter trygga, säkra och rättvisa villkor utan att tumma på kvalitet.

Vårt erbjudande

One-stop-shop inom profil- och produktreklam.

Vi på Lean Branding är experter på  profilprodukter och profilkläder. Vår passion är att skapa kreativa och unika lösningar som hjälper våra kunder att synas och sticka ut på marknaden. Vi arbetar tillsammans med våra kunder från idé till färdig produkt för att se till att resultatet matchar deras behov och förväntningar.

Med vår expertis och erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att ta din marknadsföring till nästa nivå!

Spela videoklipp

Bär vad du själv tror på.

Den stora klädindustrin och försäljning av kläder har förändrats. Att se bra ut är inte längre tillräckligt. Kläderna måste kännas bra, och inte bara kännas bra fysiskt. Ingen vill känna skuld genom att ha på sig något som är skadligt för planeten. Ingen gillar att stoltsera med miljöförstöring. Det förändras idag. Med produktpass för kläder Och fysiska spårämnen så att du kan se exakt vad dina kläder är gjorda av. Grymt!

Spela videoklipp

Gåvor med en lägre påverkan.

Gåvor med lägre miljöpåverkan är gåvor som har en minskad miljöpåverkan på grund av att mer ansvarsfulla och återvunna material har använts vid tillverkningen och att dessa material kan spåras. Se hela vårt sortiment av profilprodukter med minimal miljöpåverkan.