Profilkläder med tryck

Söker du en enkel och effektiv lösning för att sprida ditt varumärke? Profilkläder med tryck är en utmärkt lösning för att visa upp ditt företags logotype och stärka ditt varumärke. Hos oss hittar du ett brett utbud av profilkläder, inklusive t-shirts, pikétröjor, skjortor och sweatshirts, med många olika modeller att välja mellan. Vi levererar normalt på 7 dagar men kontakta oss om du behöver snabbare leverans.

Hittar du inte det du söker?
Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss!

031 792 44 44

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Öka kännedomen

Profilkläder är en typ av kläder som används för att marknadsföra ett företag, en organisation eller ett varumärke. De kan användas som en del av en marknadsföringskampanj, för att öka kännedomen om varumärket eller för att ge företagets anställda en enhetlig och professionell look. Profilkläder kan också användas som gåvor till kunder eller som en del av en merchandise-kollektion.

Profilkläder finns i många olika former, inklusive t-shirts, pikétröjor, jackor, mössor och kepsar. De kan också tillverkas i olika material, som bomull, polyester eller tekniska tyger. Valet av kläder och material beror på företagets behov och budget.

Det finns flera fördelar med att använda profilkläder i marknadsföringen av ett företag eller ett varumärke. En av de främsta fördelarna är att det ger en enhetlig och professionell look till företagets anställda. Genom att bära profilkläder med företagets logotyp eller budskap kan anställda visa upp företagsandan och en gemensam identitet. Detta kan också bidra till ökad produktivitet och engagemang bland anställda.

Billig marknadsföring

En annan fördel med profilkläder är att de är en relativt billig form av marknadsföring. Till skillnad från andra former av marknadsföring, som TV-reklam eller tidningsannonser, är profilkläder en engångsinvestering som kan användas om och om igen. Dessutom kan de tillverkas i stora mängder, vilket kan minska kostnaderna ytterligare.

Design av profilkläder

När man ska designa profilkläder är det viktigt att tänka på vilken målgrupp man vill nå och vilket budskap man vill förmedla. Kläderna bör vara designade för att passa målgruppen och vara attraktiva för dem. Det är också viktigt att ta hänsyn till företagets varumärkesidentitet och se till att kläderna representerar företaget på ett korrekt sätt.

En annan viktig faktor att tänka på när man designar profilkläder är hur man ska trycka företagets logotyp eller budskap på kläderna. Det finns olika trycktekniker att välja mellan, inklusive screentryck, digitaltryck och brodyr. Valet av tryckteknik beror på klädernas material och design, samt på företagets budget. Kontakta oss så guidar vi dig till rätt plagg och märkning.